Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Teriyaki Salmon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
95 mg
Białko
33 g
Kalorie
1650 kJ /
394 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed Courgettes (200 g)
20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 godz. 30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.