Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g sesame seeds
- 4 fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)
- 75 g teriyaki sauce
- 20 g fresh root ginger, thinly sliced
- 1450 g water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)
- 30 g lemon juice (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1650 kJ / 394 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Chicken stock paste
45 min
Get Ahead Turkey Gravy
1 godz. 45 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Parmesan Herb Madeleines
1h
Pineapple Parcels
1h