Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Teriyaki Salmon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
sesame seeds40 g
-
fresh salmon fillets (approx. 150 g each, see tip)4
-
teriyaki sauce75 g
-
fresh root ginger thinly sliced20 g
-
water (approx.), ensuring bags are completely covered with water (see tip)1450 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
95 mg
Białko
33 g
Kalorie
1650 kJ /
394 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min