Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 scallops, fresh, large (approx. 400 g total weight)
- 2 ½ Tbsp lemon olive oil (see tip)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp
lub 1 tsp ascorbic acid powder - water, cold, for cooling
- ice cubes, for cooling
- 2 ½ Tbsp unsalted butter
- 50 g dry white wine
- 3 garlic cloves, halved
- 2 pinches grated lemon zest
- 1 tsp honey
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, finely chopped, for garnishing
- 1 pinch sea salt flakes, for garnishing
- 1 lemon, cut in 4 wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1153 kJ / 276 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 370 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Creamy mushroom soup
20 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Sous-vide Strawberries with White Chocolate Cheese Mousse
2h
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min