Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
scallops fresh, large (approx. 400 g total weight)12
-
lemon olive oil (see tip)2 ½ Tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp30 g
-
water cold, for cooling
-
ice cubes for cooling
-
unsalted butter2 ½ Tbsp
-
dry white wine50 g
-
garlic cloves halved3
-
grated lemon zest2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme leaves only, finely chopped, for garnishing3 sprigs
-
sea salt flakes for garnishing1 pinch
-
lemon cut in 4 wedges1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
370 mg
Białko
10 g
Kalorie
1153 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Octopus and Potato Salad
40min
Sous-vide Octopus Salad
8h
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Mushroom Broth
30min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Panna cotta
6h 15min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Steamed Fish
30min