Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
scallops fresh, large (approx. 400 g total weight)12
-
lemon olive oil (see tip)2 ½ Tbsp
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip), plus 2 Tbsp30 g
-
water cold, for cooling
-
ice cubes for cooling
-
unsalted butter2 ½ Tbsp
-
dry white wine50 g
-
garlic cloves halved3
-
grated lemon zest2 pinches
-
honey1 tsp
-
fresh thyme leaves only, finely chopped, for garnishing3 sprigs
-
sea salt flakes for garnishing1 pinch
-
lemon cut in 4 wedges1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
370 mg
Białko
10 g
Kalorie
1153 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 godz. 45 min
Sous-vide Miso Aubergine
2 godz. 50 min
Steak au Poivre
20 min
Clams marinières
30 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 godz. 40 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min