Urządzenia i Akcesoria
BBQ Jackfruit Burritos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves4
-
tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)500 g
-
brown sugar2 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
smoked salt½ tsp
-
barbecue sauce (vegan)250 g
-
water600 g
-
white long grain rice100 g
-
raw cashew nuts140 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained100 g
-
chipotle paste2 Tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
red cabbage cored, cut in pieces (5 cm)150 g
-
carrot peeled, cut in pieces (5 cm)70 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
white wine vinegar½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
flour tortillas large6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2015.7 mg
Białko
14 g
Kalorie
2589.6 kJ /
618.9 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
104.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min