Wersje kompatybilne
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g Beurre Bosc pears, or similar, halved, cored and destalked
- 150 g baby cos lettuce, chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g cheese, Danish blue, crumbled
- 50 g hazelnuts, roasted and chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1461.5 kJ / 349.3 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 499.5 mg
Alternatywne przepisy
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30 min
Cranberry Bacon Stuffing
10min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Pears in red wine
3h 20 min
Cardamom and lime syrup cake
1sa 35 dk
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
15min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10min
Easy citrus pie
1h
Asparagus and saffron risotto
35 min
Lemon meringue tarts
25h 30min