Urządzenia i Akcesoria
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
499.5 mg
Białko
11 g
Kalorie
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba noodles
1 godz.
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 godz. 20 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Crab briks
55 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Lime glaze
40 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min