Urządzenia i Akcesoria
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
100.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
935.2 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 godz.
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Prawn noodle curry
10 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Chilli mussels with risoni
35 min
Pasta alla puttanesca
35 min
Tuna dip
15 min