Urządzenia i Akcesoria
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in halves that fit through feeder tube300 g
-
celery stalk300 g
-
green apple unpeeled, cored and cut in halves150 g
-
radishes trimmed4
-
Parmesan cheese50 g
-
mixed baby salad leaves75 g
Green goddess dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh chives8 sprigs
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
avocado small, ripe, flesh only1
-
Dijon mustard gluten free15 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
red wine vinegar15 g
-
ground black pepper to taste
Crunchy topping
-
chopped walnuts toasted60 g
-
pepita seeds toasted45 g
-
hemp seeds25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
1677.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Tuscan bean soup
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Beetroot salad
10 min
Espresso "baked" beans
35 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Steamed greens with lemon feta
20 min