Urządzenia i Akcesoria
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in halves that fit through feeder tube300 g
-
celery stalk300 g
-
green apple unpeeled, cored and cut in halves150 g
-
radishes trimmed4
-
Parmesan cheese50 g
-
mixed baby salad leaves75 g
Green goddess dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh chives8 sprigs
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
avocado small, ripe, flesh only1
-
Dijon mustard gluten free15 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
red wine vinegar15 g
-
ground black pepper to taste
Crunchy topping
-
chopped walnuts toasted60 g
-
pepita seeds toasted45 g
-
hemp seeds25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
482.5 mg
Białko
16 g
Kalorie
1677.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 godz. 15 min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1 godz.
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min