Urządzenia i Akcesoria
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Winter Veg Mash
-
turnip peeled and cut into pieces (3 cm)400 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)320 g
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tip)1 tsp
-
water50 g
-
ground nutmeg to taste
-
ground black pepper to taste
Pork and Prune Stew
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
garlic clove1
-
pickling onions (approx. 360 g)12
-
red wine60 g
-
wholemeal plain flour2 tbsp
-
carrots trimmed and sliced2
-
fresh sage leaves plus extra to serve2 tbsp
-
Vegetable stock paste salt-free (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
broccoli cut into florets400 g
-
pork fillet cut into cubes (3 cm)500 g
-
ground black pepper to taste
-
dried pitted prunes60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
199.8 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
1610 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
17.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min