Wersje kompatybilne
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Winter Veg Mash
- 400 g turnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 320 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 50 g water
- ground nutmeg, to taste
- ground black pepper, to taste
Pork and Prune Stew
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 12 pickling onions (approx. 360 g)
- 60 g red wine
- 2 tbsp wholemeal plain flour
- 2 carrots, trimmed and sliced
- 2 tbsp fresh sage leaves, plus extra to serve
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 500 g water
- 400 g broccoli, cut into florets
- 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm)
- ground black pepper, to taste
- 60 g dried pitted prunes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1610 kJ / 385 kcal
- Białko
- 39.3 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 17.3 g
- Sód
- 199.8 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Prawn noodle curry
10min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Chinese-style chicken
25 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min