![Coriander pesto pizza Coriander pesto pizza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/56dd6a2d-445e-4954-b33e-48fbb4102906/Derivates/a051a2e6-de0e-4de5-98a4-b8b01f4bbc92.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizza base
- oil, for greasing
- 200 g lukewarm water
- ½ tsp dried instant yeast
- 120 g dried chickpeas
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp psyllium husk
Coriander pesto
- 1 garlic clove
- 45 g fresh coriander, stalks and leaves cut into pieces (approx. 1½ bunches)
- 50 g raw unsalted cashews
- 40 g sunflower seeds
- 10 g pepitas
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 100 g avocado oil
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 tsp dulse flakes (optional)
Toppings
- 20 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g mozzarella cheese, cut into slices
- 2 - 4 fresh tomatoes, cut into slices
- fresh thyme leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1079.5 kJ / 257 kcal
- Białko
- 16.6 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 8.3 g
- Sód
- 442.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coconut and beetroot balls
40 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Satay noodle salad
35min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min
Cauliflower buffalo bites
35min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Hazelnut crunch bliss balls
40 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Smoky Mexican bean soup
35min