Urządzenia i Akcesoria
Smoky chicken thighs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
green tomatoes (unripe), cut into halves (see Tips)400 g
-
chipotle chillies (see Tips)3
-
garlic cloves unpeeled3
-
hot water300 g
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sesame seeds50 g
-
raw unsalted peanuts100 g
-
pitted prunes50 g
-
dried Mexican oregano or Mediterranean oregano2 tbsp
-
cocoa powder1 tsp
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water500 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
chicken thighs bone in and skin on8
-
ground coriander2 tsp
-
sea salt flakes2 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
784.6 mg
Białko
36 g
Kalorie
2557.6 kJ /
608.9 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken in yoghurt
30min
Pork vindaloo
2h 20min
Thai red pork curry
35min
Beef madras
1h 30min
Pork with black bean sauce
30min
Thai chilli chicken and basil
30min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Vindaloo pork
5h 10min
Thai green chicken curry
30min
Quick chicken curry
35min
Thai red chicken curry
30min