Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g green tomatoes (unripe), cut into halves (see Tips)
- 3 chipotle chillies (see Tips)
- 3 garlic cloves, unpeeled
- 300 g hot water
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp black peppercorns
- 50 g sesame seeds
- 100 g raw peanuts
- 50 g pitted prunes
- 2 tbsp dried Mexican oregano or Mediterranean oregano
- 1 tsp cocoa powder
- 1 tsp Chicken stock paste
- 500 g water
- 1 tbsp olive oil, for frying
- 8 chicken thighs, bone in and skin on
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp sea salt flakes
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2557.6 kJ / 608.9 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 48.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 784.6 mg
Alternatywne przepisy
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Hot and sour prawn soup
45min
Chicken in yoghurt
30min
Master stock chicken
1h 30min
Chicken San Fernando
55min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Thai-style fish cakes
30min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Hunters' stew
1h