Urządzenia i Akcesoria
Smoky chicken thighs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
-
green tomatoes (unripe), cut into halves (see Tips)400 g
-
chipotle chillies (see Tips)3
-
garlic cloves unpeeled3
-
hot water300 g
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
sesame seeds50 g
-
raw unsalted peanuts100 g
-
pitted prunes50 g
-
dried Mexican oregano or Mediterranean oregano2 tbsp
-
cocoa powder1 tsp
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water500 g
-
olive oil for frying1 tbsp
-
chicken thighs bone in and skin on8
-
ground coriander2 tsp
-
sea salt flakes2 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
784.6 mg
Białko
36 g
Kalorie
2557.6 kJ /
608.9 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Pork with black bean sauce
30 min
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Layered lamb curry
1 godz.
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min