Urządzenia i Akcesoria
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
lemon zest only, no white pith, grated1
Shortcrust pastry
-
plain flour200 g
-
butter cut into pieces and chilled100 g
-
sea salt¼ tsp
-
chilled water50 - 60 g
Filling
-
butter plus extra for greasing20 g
-
fennel trimmed, core removed and cut into quarters, reserve fronds for garnishing200 g
-
raw sugar1 tbsp
-
apple cider vinegar30 g
-
fresh silverbeet leaves only, stalks removed, leaves thinly sliced30 g
-
pitted green olives cut into slices (optional)12
-
eggs2
-
full cream milk30 g
-
pouring (whipping) cream30 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Parmesan crisps
-
fennel seeds1 tsp
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
487.3 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1843.8 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
33.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Cauliflower gratin
1 godz.
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Boston baked beans
30 godz. 45 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Caramelised leek and feta tart
2 godz. 25 min