Urządzenia i Akcesoria
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Chicken burgers
-
jalapeño chilli trimmed, deseeded and cut into halves1
-
garlic cloves3
-
olive oil1 tbsp
-
salt1 tsp
-
fresh coriander (approx. 2 bunches), leaves only40 g
-
lime juice2 tbsp
-
skinless chicken breast fillets (approx. 720 g), cut into halves horizontally2
Corn smash
-
olive oil1 tbsp
-
brown onion cut in quarters90 g
-
garlic clove1
-
frozen corn kernels250 g
-
sour cream50 g
-
salt½ tsp
Assembly
-
radishes trimmed and cut into very thin slices3
-
fresh coriander leaves only, to serve
-
pickled jalapeño chillies cut into slices4 tsp
-
lime juice1 tbsp
-
olive oil for frying
-
bread rolls cut into halves horizontally4
-
avocado flesh only, cut into thin slices1
-
rocket to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1295 mg
Białko
48.2 g
Kalorie
2520.8 kJ /
600 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hoisin pork bowl
45 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Lamb kleftiko
4 Std.
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Peanut butter and chocolate custard
15 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Asian nachos
40 Min
Lamb fajitas
30 Min
Chiang Mai noodles
25 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min