Wersje kompatybilne
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken burgers
- 1 jalapeño chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 40 g fresh coriander (approx. 2 bunches), leaves only
- 2 tbsp lime juice
- 2 skinless chicken breast fillets (approx. 720 g), cut into halves horizontally
Corn smash
- 1 tbsp olive oil
- 90 g brown onion, cut in quarters
- 1 garlic clove
- 250 g frozen corn kernels
- 50 g sour cream
- ½ tsp salt
Assembly
- 3 radishes, trimmed and cut into very thin slices
- fresh coriander, leaves only, to serve
- 4 tsp pickled jalapeño chillies, cut into slices
- 1 tbsp lime juice
- olive oil, for frying
- 4 bread rolls, cut into halves horizontally
- 1 avocado, flesh only, cut into thin slices
- rocket, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2520.8 kJ / 600 kcal
- Białko
- 48.2 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 31.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 6.4 g
- Sód
- 1295 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hoisin pork bowl
30min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 Min
Tex-Mex chicken soup
40p
Sticky chicken
24h 35min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 Min
Woodys "no butter" butter chicken
40p
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Chicken and spinach enchiladas
40p