Wersje kompatybilne
Asperge et saumon sauce hollandaise
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, écussonnées
- 4 pavés de saumon frais (± 130 g chacun)
- 200 g de beurre, en morceaux
- 2 jaunes d'oeufs
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Białko
- 44.3 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 62.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 728.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Noix de Saint-Jacques vapeur à la purée de chou-fleur et de truffe
35min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10min
Chips de légumes au four
1 godz. 45 min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose (TM6)
20min
Bœuf bourguignon
2h
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3 Std. 25 Min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1h 30min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50min
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
2j 30 menit
Sabayon classique
15 min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Frangipane aux poires
1h 30min