
Urządzenia i Akcesoria
Asperge et saumon sauce hollandaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
d'eau600 g
-
d'asperges blanches écussonnées800 g
-
pavés de saumon frais (± 130 g chacun)4
-
de beurre en morceaux200 g
-
jaunes d'oeufs2
-
de jus de citron2 c. à soupe
-
de sel2 pincées
-
de poivre blanc moulu2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
757.8 kcal /
3140.8 kJ
Białko
44.3 g
Tłuszcz
62.3 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
33.5 g
Sód
728.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le Friend® en été
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks