
Urządzenia i Akcesoria
Asperge et saumon sauce hollandaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
600 g d'eau
-
800 g d'asperges blanches écussonnées
-
4 pavés de saumon frais (± 130 g chacun)
-
200 g de beurre en morceaux
-
2 jaunes d'oeufs
-
2 c. à soupe de jus de citron
-
2 pincées de sel
-
2 pincées de poivre blanc moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
757.8 kcal /
3140.8 kJ
Białko
44.3 g
Tłuszcz
62.3 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
33.5 g
Sód
728.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le Friend® en été
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks