Wersje kompatybilne
Asperge et saumon sauce hollandaise
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, écussonnées
- 4 pavés de saumon frais (± 130 g chacun)
- 200 g de beurre, en morceaux
- 2 jaunes d'oeufs
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3140.8 kJ / 757.8 kcal
- Białko
- 44.3 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 62.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 728.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade carottes râpées (TM6)
10min
Trempette bière et fromage
15min
Tortilla de pomme de terre au chorizo
50min
Saumon au fenouil
40min
Cabillaud à la méditerranéenne
1h 30min
Oeufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50min
Saumon et pommes de terre, sauce aux champignons
45 min
Curry de poulet thaï express et riz basmati
40min
Chutney de poires
50min
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55min
Sauce au poivre vert
20min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min