Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 60 g d'oignons, coupés en 2
- 300 g d'huile de colza
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de sucre
-
2
c. à soupe de fines herbes surgelées
lub 2 c. à soupe de fines herbes fraîches, hachées, (persil, aneth, cerfeuil, ciboulette, thym..) - 3 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 c. à café de moutarde d'estragon
- Wartości odżywcze
- na 1 bouteille
- Kalorie
- 11582 kJ / 2767 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 301 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10 Min
Velouté de courgettes
45min
Sauce choron
20 Min
Dressing yaourt et menthe
15 Min
Potage façon minestrone
50 Min
Mayonnaise
5 Min
Crackers au fromage
2 godz. 30 min
Brioche farcie à la viande de porc, blette, fenouil et fromage
5sa
Pain de viande accompagné de champignons
1h 30min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Vinaigrette à la moutarde et à l'aneth
5 Min
Mousse au chocolat à l'orange
2 godz. 20 min