
Urządzenia i Akcesoria
Confiture de pêches et de bananes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 bocaux
Składniki
-
de pêches coupées en quatre et dénoyautées1000 g
-
de bananes épluchées, coupées en morceaux90 g
-
de jus de citron, fraîchement pressé40 g
-
de sucre gélifiant (2:1)500 g
-
de thym, frais effeuillé1 brin
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
409.2 kcal /
1711.9 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
101.4 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Confitures
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria