Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de pêches, coupées en quatre et dénoyautées
- 90 g de bananes, épluchées, coupées en morceaux
- 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1711.9 kJ / 409.2 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 101.4 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de mangue et de kiwi
30min
Confiture de prunes
45min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Gelée de framboise et citron
Keine Bewertungen
Confiture de fraises et de rhubarbe
Keine Bewertungen
Salade de carotte à la sauce yogourt
10min
Confiture de fraises
1h 5min
Confiture avec sucre gélifiant
30min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Confiture de mûres et de poires
45min
Confiture d’abricots
45min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min