Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de pêches, coupées en quatre et dénoyautées
- 90 g de bananes, épluchées, coupées en morceaux
- 40 g de jus de citron, fraîchement pressé
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1711.9 kJ / 409.2 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 101.4 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40 min
Pain vaudois à la croix
13 godz. 30 min
Crème glacée aux fruits
5min
Confiture de fraises et de rhubarbe
Brak ocen
Confiture de myrtilles
Brak ocen
Expérience culinaire
2h
Chili con carne
Brak ocen
Confiture de prunes
45 min
Confiture d’abricots
45 min
Mousse au mocca rapide
5min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Gelée de framboise et citron
45 min