Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'oignons rouges, coupés deux
- 500 g de pommes, acidulées, pelées, coupées en quatre
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1000 g de sucre gélifiant 1:1
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre, (huile de tournesol ou graisse de coco), voir conseil
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3721 kJ / 877 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 215 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 3.4 g
Alternatywne przepisy
Menu: Crème de laitue, bar et pommes de terre en sauce au cresson
30 Min
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10 Min
Sauce au poivre vert
20 dk
Soupe de légumes
25 min
Gaufrettes roulées farcies (Marquesitas)
1h 15min
Sauce aux arachides
10 Min
Souris en pommes de terre et robe des champs
1h 20min
Glace au babeurre à la framboise et à l'orange
Brak ocen
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Velouté de champignons
20 dk
Focaccia aux anchois
1 godz. 45 min
Dessert au café
15 Min