Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'oignons rouges, coupés deux
- 500 g de pommes, acidulées, pelées, coupées en quatre
- 5 brins de thym, frais, effeuillé
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 1000 g de sucre gélifiant 1:1
- 1 c. à café d'huile végétale, neutre, (huile de tournesol ou graisse de coco), voir conseil
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3721 kJ / 877 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 215 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 3.4 g
Alternatywne przepisy
Pâte umami
5min
Sirop de vin chaud
12h
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
2h 30min
Choucroute
96u.
Œufs de couleur jaune
Keine Bewertungen
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Entremet aux pommes cuites-massepain
20 min
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Meringue
10min
Sablés à l’ananas
Keine Bewertungen
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 godz. 10 min
Sorbet aux fruits
10min