Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de parmesan, en morceaux
- 1000 g d'eau
- 450 g d'asperges vertes, épluchées, en tronçons (3-4 cm)
- 15 g de beurre
- 1 bouquet de basilic, équeuté
- 3 oeufs
- 100 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- 4 pincées de poivre moulu, selon vos goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1247.2 kJ / 300.2 kcal
- Białko
- 17.8 g
- Węglowodany
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 23.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de courgette et menthe
35min
Purée de pommes de terre (avec le Peeler)
35min
Sauce choron
20min
Courgettes farcies
45 min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Couscous d'agneau et crème catalane
Brak ocen
Mousse glacée aux fruits rouges
10min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25min
Glace aux fruits
5 min
Saumon en croûte et son risotto au citron
45 min
Mousse à la truite
5 min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min