Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de vin rouge
-
100
g de Porto
lub 100 g d'eau - 250 g d'eau
- 350 g de sucre en poudre
- 2 bâtons de cannelle
- 2 anis étoilés
- 2 morceaux de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)
- 4 poires (180 g env. chacune), pelées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2645 kJ / 631 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 116 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min
Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)
1h 25min
Moutarde aux figues
25min
Salade de crudités
10min
Parmesan râpé
5 Min
Chutney d'oignon rouge
24u.
Baba au rhum
Brak ocen
Velouté de champignons
20min
Vinaigrette aux herbes
15min
Confiture orange & Campari
1h 35min
Sauce tomate pour tous les jours
30min
Pesto de basilic
10min