Poires au vin rouge
TM6

Poires au vin rouge

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 750 g de vin rouge
  • 100 g de Porto
    lub 100 g d'eau
  • 250 g d'eau
  • 350 g de sucre en poudre
  • 2 bâtons de cannelle
  • 2 anis étoilés
  • 2 morceaux de zeste d'orange (1 x 3-4 cm)
  • 4 poires (180 g env. chacune), pelées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2645 kJ / 631 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
116 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
6 g
Sód
12 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy