Asperges et pommes de terre nouvelles

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

Les asperges et les pommes de terre
  • 850 g d'eau
  • 900 - 1100 g de pommes de terre nouvelles (voir conseils)
  • 2000 g d'asperges, blanches pelées, (voir conseils pour la quantité)
  • 2 pincées de sel
  • 250 g de beurre en morceaux
  • 300 g de yogourt grec (env. 10% de matières grasses)
  • 3 œufs
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre noir, moulu
  • 2 pincées de poivre de Cayenne, moulu
  • 10 g de moutarde
  • 10 g de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 577.5 kcal / 2416.4 kJ
Białko 19.2 g
Tłuszcz 37.2 g
Węglowodany 48.3 g
Błonnik 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...