Urządzenia i Akcesoria
Pea and Lardo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Melted Lardo and Pumpkin Seeds
-
pumpkin seeds10 g
-
pancettalardo (see tip), cut in pieces (2 cm)40 g
Pea Soup
-
frozen peas530 g
-
unsalted butter diced40 g
-
double cream150 g
-
water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade½ tsp
Serving
-
ricotta cheesequark (curd cheese)120 g
-
coppa ham, cut in thin stripslardo (see tip)30 g
-
pumpkin seed oil30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
160.1 mg
Białko
14.3 g
Kalorie
2259.8 kJ /
540.1 kcal
Tłuszcz
44.1 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
19.7 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Seafood Risotto
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Mushroom Risotto
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min