Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
TM5

Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce

3.8 (8 ocen)

Składniki

  • 140 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 200 g smoked cheese (e.g. smoked mozzarella, smoked Edam), cut in pieces (4-5 cm)

Filling

  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 300 g artichoke hearts
    lub 300 g tinned artichoke hearts, drained
  • 100 g white wine
  • 100 g ricotta cheese
  • 2 eggs
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 16 cannelloni (large, dried, cylindrical egg pasta) (approx. 180 g)

Tomato Sauce

  • 40 g celery stalk, cut in pieces
  • 30 g onion, halved
  • 40 g carrot, cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 400 g tinned tomatoes
    lub 400 g ripe tomatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • 200 g water
  • 1 pinch sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2997 kJ / 715 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
39 g
Błonnik
12.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy