Urządzenia i Akcesoria
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
leeks white part only, cut in pieces100 g
-
fennel cut in pieces120 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
salted butter diced50 g
-
dry white wine100 g
-
cooked, peeled chestnuts350 g
-
1 heaped tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water800 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.9 g
Kalorie
1282 kJ /
306 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
33.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Watercress Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Asparagus Risotto
45 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Fennel Risotto
35 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min