Urządzenia i Akcesoria
Bean Casserole with Fresh Tuna
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions quartered100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
ripe tomatoes cut in pieces130 - 150 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
paprika¼ tsp
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
water600 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tinned large white beans rinsed (drained weight)800 g
-
fresh tuna cut in pieces (4 cm)500 g
-
fresh parsley chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.9 g
Kalorie
1391 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Iranian Vegetable Stew
1 godz. 30 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min