Urządzenia i Akcesoria
Bean Casserole with Fresh Tuna
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil50 g
-
onions quartered100 g
-
green peppers cut in pieces100 g
-
ripe tomatoes cut in pieces130 - 150 g
-
garlic cloves2
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar1 pinch
-
paprika¼ tsp
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)150 g
-
water600 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tinned large white beans rinsed (drained weight)800 g
-
fresh tuna cut in pieces (4 cm)500 g
-
fresh parsley chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
28.9 g
Kalorie
1391 kJ /
332 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 godz.
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.