Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla

Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla

4.3 9 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • onions halved
    100 g
  • olive oil plus extra for greasing
    30 g
  • ground cumin to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • ground cinnamon plus 1 pinch for dusting
    1 Tbsp
  • ground coriander to taste
    1 ½ - 2 tsp
  • dried fennel seeds
    2 tsp
  • saffron
    1 pinch
  • duck breasts, skinless cut in pieces (3 cm)
    600 g
  • dried apricots, pitted quartered
    150 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp chicken stock paste, homemade
  • lemons finely grated zest and juice
    2
  • water
    80 g
  • toasted pine nuts plus extra for garnishing
    50 g
  • filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
    4 sheets
  • icing sugar
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 477 kcal / 1997 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...