Urządzenia i Akcesoria
Gluten free chicken and pear pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 portions
Składniki
Gluten free pastry
-
butter chilled, plus extra for greasing160 g
-
rice flour140 g
-
arrowroot flour70 g
-
cornflour plus extra for dusting90 g
-
sea salt¼ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
egg1
-
apple cider vinegar1 tsp
-
water chilled40 g
Chicken and pear filling
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
butter50 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into cubes (3 cm)600 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
water50 g
-
cornflour2 - 3 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine50 g
-
pear (approx. 1 pear), peeled, cored and cut into cubes (2 cm)150 g
-
pouring (whipping) cream50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
258.1 mg
Białko
17.1 g
Kalorie
2039.8 kJ /
485.7 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shepherd's pie
55 min
Rum balls
35 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Gluten free chicken and leek pies
3 godz. 20 min
Gluten free scones
30 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Classic mushroom risotto
30 min