Urządzenia i Akcesoria
Apple, leek and sage sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
480 g
Składniki
-
leek white part only, cut into pieces (approx. 200 g)1
-
fresh sage leaves3 - 4
-
butter20 g
-
brown sugar1 tbsp
-
green apples unpeeled, cut into quarters and cores removed (approx. 250 g)2
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 40 gram
Sód
73.6 mg
Białko
0.3 g
Kalorie
137 kJ /
33 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prune and orange stuffing
10 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Hollandaise sauce
15 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min