Urządzenia i Akcesoria
Roasted carrot dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g
Składniki
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
2777.6 mg
Białko
24 g
Kalorie
4390.3 kJ /
1049.3 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
24.8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
110 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Apple, leek and sage sauce
15 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Broccoli salad
10 min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Hommus dip
5 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min