Urządzenia i Akcesoria
Roasted carrot dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g
Składniki
-
carrots cut into pieces (2 cm)400 g
-
honey30 g
-
olive oil30 g
-
orange zested and juiced1
-
fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters1
-
caraway seeds½ tsp
-
grated nutmeg¼ tsp
-
sweet paprika2 tsp
-
sea salt flakes to taste1 - 1 ½ tsp
-
tahini60 g
-
Greek yoghurt80 g
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
2777.6 mg
Białko
24 g
Kalorie
4390.3 kJ /
1049.3 kcal
Tłuszcz
64 g
Błonnik
24.8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
110 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Pea and ham soup
2 godz. 20 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Hommus dip
5 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Chocolate raspberry puddings
40 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Classic mushroom risotto
30 min