Urządzenia i Akcesoria
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
16 portions
Składniki
-
dried cranberries50 g
-
ruby port50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh sage leaves only, plus extra for garnishing1 sprig
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
rindless bacon rashers300 g
-
salted butter20 g
-
pork mince500 g
-
lupin flakes50 g
-
egg1
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary for garnishing1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.4 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
464 kJ /
110.4 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min
Pork san choy bau
25 min
Herb and garlic dip
10 min
Beetroot salad
10 min
Chicken velouté meal
40 min
Baking powder
5 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Classic mushroom risotto
30 min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min