Urządzenia i Akcesoria
Creamy coconut yoghurt
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 18 godz.
4 portions
Składniki
Coconut cream
-
desiccated coconut or shredded coconut300 g
-
filtered water800 g
-
coconut oil (see Tips)100 g
Coconut yoghurt
-
tapioca starch1 ½ tbsp
-
agar agar (see Tips)1 ½ tsp
-
pure maple syrup1 tbsp
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
6.8 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
1455.3 kJ /
346.5 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick beetroot relish
40 min
Sauerkraut
168 godz. 35 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Peanut butter
5 min
Coconut Yoghurt
19 godz. 15 min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Passionfruit and coconut slice
5 godz.
Gluten free baking powder
5 min
Coconut milk
5 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min