Urządzenia i Akcesoria
Kumara sausage rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
32 pieces
Składniki
-
brown onion cut into quarters1
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
harissa2 tbsp
-
water500 g
-
kumara peeled and cut into pieces (2 cm)600 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)200 g
-
ground black pepper to season
-
ready-made puff pastry (25 x 25 cm)4 sheets
-
egg lightly beaten1
-
sesame seeds for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
124.1 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
479.6 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 Min
ANZAC biscuits
40 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 Std. 20 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Mashed pea and corn slice
40 Min
Mexican stack
45 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Raw lamington slice (Skinnymixers)
1 Std.
ANZAC slice
1 Std. 40 Min