Urządzenia i Akcesoria
Hash browns with chive cottage cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh chives cut into thirds10
-
cottage cheese250 g
-
water500 g
-
potatoes (skins on), cut into halves500 - 550 g
-
carrots peeled and cut into pieces200 - 250 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt¾ tsp
-
rindless bacon rashers6
-
olive oil for frying
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1166 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1149.8 kJ /
273.8 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sultana, apple and custard pastries
2 Std. 40 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 Min
Zucchini, ham and corn bites
40 Min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Asian nachos
40 Min
Pulled pork with apple and fennel salad
2 Std. 45 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min