Urządzenia i Akcesoria
Hash browns with chive cottage cheese
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fresh chives cut into thirds10
-
cottage cheese250 g
-
water500 g
-
potatoes (skins on), cut into halves500 - 550 g
-
carrots peeled and cut into pieces200 - 250 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt¾ tsp
-
rindless bacon rashers6
-
olive oil for frying
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1166 mg
Białko
17.2 g
Kalorie
1149.8 kJ /
273.8 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
14.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Pork san choy bau
25 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 godz. 15 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Honey, soy and mustard marinade
5 min
Apricot and carrot bliss balls
1 godz. 20 min