![Hash browns with chive cottage cheese Hash browns with chive cottage cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C844F24-E70F-449D-8D9F-B337DE0C26EB/Derivates/EF3C4EFB-48A8-45E9-92C5-E999FFE655E8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 fresh chives, cut into thirds
- 250 g cottage cheese
- 500 g water
- 500 - 550 g potatoes (skins on), cut into halves
- 200 - 250 g carrots, peeled and cut into pieces
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¾ tsp salt
- 6 rindless bacon rashers
- olive oil, for frying
- 1 avocado, flesh only, cut into slices
- fresh baby spinach leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1149.8 kJ / 273.8 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 14.7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1166 mg
Alternatywne przepisy
Florentine potato cakes
40 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13 godz.
Quick veggie pasta salad
30 min
Mushroom croustade
1h 35min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Hokey pokey ice cream
29 Std. 5 Min
Chicken picadillo cups
40 min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min