Urządzenia i Akcesoria
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
25 portions
Składniki
-
roasted salted macadamia nuts100 g
-
Rapadura sugar100 g
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
unbleached white spelt flour170 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
464.1 kJ /
110.5 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apricot macadamia biscuits
40 min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Chewy pistachio biscuits
45 min
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Zucchini slice
45 min
Pepita almond Florentines
1 godz.
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min