Urządzenia i Akcesoria
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
25 portions
Składniki
-
roasted salted macadamia nuts100 g
-
Rapadura sugar100 g
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
unbleached white spelt flour170 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
464.1 kJ /
110.5 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panforte
1 godz. 30 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Hommus
15 min
Five seed bread
1 godz. 50 min
Basil pesto
10 min
Lemon coconut bliss balls
40 min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Apricot macadamia biscuits
40 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min