Urządzenia i Akcesoria
Pea and garden mint fritters
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
chickpea (besan) flour60 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
fresh mint leaves only6 sprigs
-
frozen peas300 g
-
vegan mayonnaise
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.9 g
Kalorie
1147.7 kJ /
273.2 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 min
Pear berry cereal
10 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55 min