![Raw cauliflower tabouli Raw cauliflower tabouli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94395fa7-d1f6-4857-929b-b05d256280b0/Derivates/4f227e7b-4bea-409b-ad66-7ea22c243940.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 1 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 90 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sumac, plus extra to serve
- 1 tsp ground cumin
Salad
- 9 sprigs fresh mint, leaves only
- 9 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 400 g cauliflower, cut into florets (approx. 3 cm)
- 145 g red onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 fennel bulb, trimmed and cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 2 Lebanese cucumbers, cut into small cubes (approx. 1 cm)
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 230 g after draining)
- 200 g tomatoes, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 tbsp white sesame seeds, toasted, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 718 kJ / 170.8 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 238.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Superfood salmon salad
1hod. 5min
Quinoa salad with mango salsa
1hod.
Colourful quinoa salad
40min
Beetroot salad
10 Min
Jewelled quinoa salad
1hod. 35min
Coriander pesto
5min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Broccoli salad
10 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1hod.
Miso coleslaw
20 Min
Quinoa tabouli
12h 40min