Zucchini pistachio loaf
TM5 TM6

Zucchini pistachio loaf

4.3 (48 ocen)

Składniki

  • 60 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 tbsp shelled unsalted pistachio nuts, chopped, plus extra for sprinkling
  • 220 g almonds (activated, roasted or raw - see Tips)
  • 350 g zucchini, trimmed and cut into pieces
  • 4 eggs
  • 70 g milk of choice (see Tips)
  • 30 g chia seeds
  • 150 g wholemeal spelt flour
  • 2 tsp baking powder
  • ½ tsp sea salt (optional - see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
828 kJ / 197.1 kcal
Białko
7.2 g
Węglowodany
7.9 g
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy