Urządzenia i Akcesoria
Zucchini pistachio loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, plus extra for sprinkling2 tbsp
-
almonds (activated, roasted or raw - see Tips)220 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces350 g
-
eggs4
-
milk of choice (see Tips)70 g
-
chia seeds30 g
-
wholemeal spelt flour150 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt (optional - see Tips)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.2 g
Kalorie
828 kJ /
197.1 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 min
Apricot and carrot bliss balls
1 godz. 20 min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 godz. 25 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min