Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
35 pieces
Składniki
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
olive oil plus extra for drizzling40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Cauliflower and fennel nuggets
-
water500 g
-
cauliflower florets150 g
-
fennel bulb trimmed and cut into slices150 g
-
cheddar cheese cut into cubes (3-4 cm)100 g
-
spring onions/shallots (approx. 60 g), trimmed and cut into quarters3
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra (optional) to serve2 sprigs
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
breadcrumbs100 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
nutritional yeast2 tsp
-
pine nuts40 g
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
142.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
244.8 kJ /
58.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Hommus
15 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Wakame gomasio
20 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Chilli con tempeh
20 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min