![Quick veggie pasta salad Quick veggie pasta salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/652f357d3a93813b17acd04c840e83f8/Derivates/0b7e3c2dd5d31c3c75cd3848ae90c87cf8763141.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g sour cream
- ½ tsp ground mountain pepperberry (see Tips) or ground black pepper
- 1000 g water
- 1 tsp sea salt
- 250 g small dried pasta of choice
- 200 g broccoli, cut into small florets
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 yellow capsicum, deseeded and cut into small cubes (5 mm)
- fresh basil leaves, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1562.2 kJ / 373.4 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 39.4 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 561.7 mg
Alternatywne przepisy
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Broccoli and three cheese pasta bake
40 мин.
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 godz. 10 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 мин.
Chicken pesto pasta
30 min
Mexican one-pot pasta
30 min