Urządzenia i Akcesoria
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
chicken breast fillets cut in strips (3 cm)600 g
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour1 tbsp
-
fresh parsley5 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 - 2 piece
-
extra virgin olive oil25 g
-
garlic cloves2
-
leek150 g
-
lemon juice40 g
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water100 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1003.3 mg
Białko
42.5 g
Kalorie
2383.3 kJ /
569.6 kcal
Tłuszcz
36.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
18.3 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Apricot Chicken
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min