Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and antipasto risoni salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)150 g
-
water1500 g
-
butternut pumpkin flesh only, cut into cubes (1.5 cm)400 g
-
dried risoni pasta210 g
-
olive oil40 g
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
balsamic vinegar30 - 40 g
-
pitted Kalamata olives drained and cut into slices50 g
-
sun-dried tomatoes drained and cut into slices60 g
-
marinated artichoke hearts drained and cut into pieces100 g
-
fresh basil leaves roughly torn15 g
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
489.3 mg
Białko
12 g
Kalorie
1265 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Broccoli salad
10 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Penne and vegetables
35 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.