Urządzenia i Akcesoria
Lentil and pumpkin pot pies
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
Rosemary ice puff pastry
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
ice cubes90 g
-
unsalted butter frozen and cut into pieces180 g
-
plain flour200 g
-
sea salt1 tsp
Pumpkin and lentil filling
-
unsalted butter for greasing
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds1
-
dried rosemary¼ tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
red lentils rinsed and drained150 g
-
water460 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pumpkin cut into pieces (2 cm)400 g
-
full cream milk for brushing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
5355.5 mg
Białko
71.2 g
Kalorie
14097.6 kJ /
3356.6 kcal
Tłuszcz
212.6 g
Błonnik
46.3 g
Tłuszcz nasycony
115.5 g
Węglowodany
273.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Lentil bolognese
30 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min