Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rosemary ice puff pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp sea salt
Pumpkin and lentil filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- full cream milk, for brushing
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 14097.6 kJ / 3356.6 kcal
- Białko
- 71.2 g
- Węglowodany
- 273.2 g
- Tłuszcz
- 212.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 115.5 g
- Błonnik
- 46.3 g
- Sód
- 5355.5 mg
Alternatywne przepisy
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Pumpkin tart
2h 15min
Lentil bolognese
30 min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Vegetarian sausage rolls
40min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Mashed pea and corn slice
40min
Butternut mac and cheese
45 min