![Lentil and pumpkin pot pies Lentil and pumpkin pot pies](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7B010C64-9BF9-447E-9579-03DBA9822B7D/Derivates/6C277633-91ED-4A34-9D5F-FD2090B313CF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Rosemary ice puff pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut into pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp sea salt
Pumpkin and lentil filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- full cream milk, for brushing
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 14097.6 kJ / 3356.6 kcal
- Białko
- 71.2 g
- Węglowodany
- 273.2 g
- Tłuszcz
- 212.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 115.5 g
- Błonnik
- 46.3 g
- Sód
- 5355.5 mg
Alternatywne przepisy
Cauliflower and sweet potato lasagne
1j 35 menit
Pumpkin tart
2h 15 min
Vegetable lasagne
1j 35 menit
Lentil moussaka
3h 30min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable pilaf
1 Std.
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Lentil bolognese
30 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 Min
Black bean enchiladas
1h 20min