Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salmon cheesecake
- 2 pieces lemon zest (1 x 4 cm), no white pith
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 1 sprig fresh dill, leaves only (see Tips)
- 250 g cream cheese
- 200 g sour cream
- 300 g ricotta (see Tips)
- 3 eggs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 370 g hot smoked salmon, skin removed, flaked
Avocado dressing
- 1 avocado (approx. 200 g), flesh only, cut into cubes
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 20 g baby pickled capers, rinsed and drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 150 g water
- salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 60 g mixed baby salad leaves
- 1 cucumber, peeled into ribbons
- 4 baby radishes, cut into quarters
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1574 kJ / 374.8 kcal
- Białko
- 20.4 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.7 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1160.2 mg
Alternatywne przepisy
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Pork and chicken terrine
3h 20 min
Cauliflower mash
25min
Stuffed zucchini
1h 5min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Leek and smoked salmon dip
55 min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Zucchini soup
25min
Baked artichoke dip
35min