![Satay noodle salad Satay noodle salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76C49A8D-D527-4E9E-B125-F404206DE76C/Derivates/88CBDC37-B127-427A-9BFD-4AA549026D5F.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Noodle salad
- 100 g rice vermicelli noodles
- boiling water, for soaking
- 2 carrots (approx. 170 g), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 300 g red cabbage, cut into thin slices
- 200 g broccoli, cut into florets
- 50 g bean sprouts
- ½ red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 15 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
Tamari dressing
- 45 g tamari
- 40 g apple cider vinegar
- 40 g sesame oil
- 3 tsp honey
- 3 tsp sesame seeds, toasted
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
Satay sauce
- 40 g tamari
- 15 g apple cider vinegar
- 2 garlic cloves
- 50 g piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 20 g piece fresh turmeric, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 60 g coconut flakes, toasted
- 2 tsp honey
- 125 g almond butter
- 50 g coconut water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1448.5 kJ / 344.8 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 26.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 799.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Rendang curry
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 Std. 50 Min
Caribbean curry
40 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min