Urządzenia i Akcesoria
Satay noodle salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Noodle salad
-
rice vermicelli noodles100 g
-
boiling water for soaking
-
carrots (approx. 170 g), cut into pieces (approx. 3 cm)2
-
red cabbage cut into thin slices300 g
-
broccoli cut into florets200 g
-
bean sprouts50 g
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices½
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing15 sprigs
Tamari dressing
-
tamari45 g
-
apple cider vinegar40 g
-
sesame oil40 g
-
honey3 tsp
-
sesame seeds toasted3 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into pieces2 cm
Satay sauce
-
tamari40 g
-
apple cider vinegar15 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled and cut into pieces50 g
-
piece fresh turmeric peeled and cut into pieces (see Tips)20 g
-
fresh red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
coconut flakes toasted60 g
-
honey2 tsp
-
almond butter125 g
-
coconut water50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
799.4 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
1448.5 kJ /
344.8 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
9.5 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Rendang curry
30 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Caribbean curry
40 Min
Sweet potato and grain salad
1 Std. 30 Min
Vegetable chilli
50 Min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min