
Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
289.7 kcal /
1216.8 kJ
Białko
19.4 g
Tłuszcz
19.8 g
Węglowodany
7.6 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Sód
707.2 mg