Prosciutto and sun-dried tomato muffins
TM6 TM5 TM31

Prosciutto and sun-dried tomato muffins

4.1 (51 ocen)

Składniki

  • olive oil spray, for greasing
  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 60 g buckwheat groats
  • 200 g raw almonds
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only
  • 80 g sun-dried tomatoes, cut into pieces
  • 300 g cottage cheese
  • 1 ½ tsp gluten free baking powder
  • 100 g water
  • 5 eggs
  • 1 tsp salt
  • 12 slices prosciutto (approx. 200 g)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1216.8 kJ / 289.7 kcal
Białko
19.4 g
Węglowodany
7.6 g
Tłuszcz
19.8 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Błonnik
2.6 g
Sód
707.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy