Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
707.2 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
1216.8 kJ /
289.7 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Broccoli salad
10min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Spiced chocolate doughnuts
45min
Sauerkraut salad
10min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Spinach and feta muffins
40min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min