![Prosciutto and sun-dried tomato muffins Prosciutto and sun-dried tomato muffins](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F00F5798-3C1B-4C33-80D6-1575EA53E2B9/Derivates/CB57D909-8CE3-4B71-80E9-0B4CC0A925D8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- olive oil spray, for greasing
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g buckwheat groats
- 200 g raw almonds
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 80 g sun-dried tomatoes, cut into pieces
- 300 g cottage cheese
- 1 ½ tsp gluten free baking powder
- 100 g water
- 5 eggs
- 1 tsp salt
- 12 slices prosciutto (approx. 200 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1216.8 kJ / 289.7 kcal
- Białko
- 19.4 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 707.2 mg
Alternatywne przepisy
Coconut and beetroot balls
40min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Lamb and feta meatballs
30min
Meatloaf with red sauce
1hod. 15min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Berry coconut cashew bars
2h 40min
Chocolate energy bars
1hod.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Carrot cake bliss balls
40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1hod.