Prosciutto and sun-dried tomato muffins

Prosciutto and sun-dried tomato muffins

4.1 54 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 portions

Składniki

  • olive oil spray for greasing
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    80 g
  • buckwheat groats
    60 g
  • raw almonds
    200 g
  • fresh basil leaves only
    3 sprigs
  • sun-dried tomatoes cut into pieces
    80 g
  • cottage cheese
    300 g
  • gluten free baking powder
    1 ½ tsp
  • water
    100 g
  • eggs
    5
  • salt
    1 tsp
  • prosciutto (approx. 200 g)
    12 slices

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 289.7 kcal / 1216.8 kJ
Białko 19.4 g
Tłuszcz 19.8 g
Węglowodany 7.6 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Sód 707.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...