Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
olive oil spray for greasing
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
buckwheat groats60 g
-
raw almonds200 g
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes cut into pieces80 g
-
cottage cheese300 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
water100 g
-
eggs5
-
salt1 tsp
-
prosciutto (approx. 200 g)12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
707.2 mg
Białko
19.4 g
Kalorie
1216.8 kJ /
289.7 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
7.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Vanilla protein balls
20 min
Breakfast bars
40 min
Macadamia protein balls with coconut butter
40 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Apricot macadamia biscuits
40 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Colourful quinoa salad
40 min