Urządzenia i Akcesoria
Steamed eggplant and ricotta lasagne
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
3 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 - 10 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne sheets160 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
celery stalk cut into pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggplant cut into cubes (approx. 1 cm)300 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2352 kJ /
561 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.