Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Białko
- 63.5 g
- Węglowodany
- 54.6 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 380.2 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min