![Caprese hasselback chicken Caprese hasselback chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4B13963B-543A-465A-8EA0-F499B4D3A45B/Derivates/19C689E8-F974-44CD-9F2C-D02983E0AEA4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Białko
- 63.5 g
- Węglowodany
- 54.6 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 380.2 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 godz.
Chicken and warm potato salad
55 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35min
Red pesto chicken salad
35min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min