Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian sausage rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
24 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
dried oregano1 tbsp
-
pepita seedswalnuts100 g
-
rolled oats90 g
-
eggs3
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
tamari or soy sauce1 tbsp
-
breadcrumbs50 g
-
ready-made puff pastry slightly thawed3 sheets
-
plain flour for dusting
-
milk for brushing
-
sesame seeds for sprinkling (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
143.7 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
640.4 kJ /
152.5 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
ANZAC biscuits
40 min
Mexican stack
45 min
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Lentil bolognese
30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min