Urządzenia i Akcesoria
Three-bean shepherd's pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz.
6 portions
Składniki
-
dried chickpeas80 g
-
dried borlotti beans80 g
-
dried kidney beans80 g
-
water1000 g
Vegetable filling
-
water130 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices20 g
-
garlic cloves2
-
asafoetida (optional - see Tips)⅛ tsp
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
unsalted butter20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
tomatoes cut into halves170 g
-
zucchini trimmed and cut into quarters200 g
-
celery stalks cut into quarters70 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (2 cm)120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried thyme2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
red wine60 g
-
tomato paste50 g
-
fresh field mushrooms cut into slices (5 mm)100 g
Sweet potato topping
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
full cream milk250 g
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
unsalted butter30 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
943.7 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1639.7 kJ /
390.3 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato and green pea curry
50 min
Caribbean curry
40 min
Vegetarian chilli
35 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegetable chilli
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Falafel with beetroot hommus
20 min