Three-bean shepherd's pie

Three-bean shepherd's pie

4.3 50 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz.
6 portions

Składniki

  • dried chickpeas
    80 g
  • dried borlotti beans
    80 g
  • dried kidney beans
    80 g
  • water
    1000 g
Vegetable filling
  • water
    130 g
  • dried shiitake mushrooms cut into slices
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • asafoetida (optional - see Tips)
    ⅛ tsp
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • unsalted butter
    20 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • tomatoes cut into halves
    170 g
  • zucchini trimmed and cut into quarters
    200 g
  • celery stalks cut into quarters
    70 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)
    150 g
  • carrot peeled and cut into pieces (2 cm)
    120 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • dried thyme
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • red wine
    60 g
  • tomato paste
    50 g
  • fresh field mushrooms cut into slices (5 mm)
    100 g
Sweet potato topping
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • full cream milk
    250 g
  • sea salt to taste
    ⅛ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
  • sweet potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)
    1000 g
  • unsalted butter
    30 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 390.3 kcal / 1639.7 kJ
Białko 16.8 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 45.3 g
Błonnik 15 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 943.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...