Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g dried chickpeas
- 80 g dried borlotti beans
- 80 g dried kidney beans
- 1000 g water
Vegetable filling
- 130 g water
- 20 g dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 2 garlic cloves
- ⅛ tsp asafoetida (optional - see Tips)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 170 g tomatoes, cut into halves
- 200 g zucchini, trimmed and cut into quarters
- 70 g celery stalks, cut into quarters
- 150 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 120 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 60 g red wine
- 50 g tomato paste
- 100 g fresh field mushrooms, cut into slices (5 mm)
Sweet potato topping
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 250 g full cream milk
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 1000 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1639.7 kJ / 390.3 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 15 g
- Sód
- 943.7 mg
Alternatywne przepisy
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Hearty lentil chilli
50min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Lentil bolognese
30min
Vegetable chilli
50min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Pulse and pumpkin curry
30min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Caribbean curry
40min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3hod. 5min