Urządzenia i Akcesoria
Three-bean shepherd's pie
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 26 godz.
6 portions
Składniki
-
dried chickpeas80 g
-
dried borlotti beans80 g
-
dried kidney beans80 g
-
water1000 g
Vegetable filling
-
water130 g
-
dried shiitake mushrooms cut into slices20 g
-
garlic cloves2
-
asafoetida (optional - see Tips)⅛ tsp
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
unsalted butter20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
tomatoes cut into halves170 g
-
zucchini trimmed and cut into quarters200 g
-
celery stalks cut into quarters70 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (2 cm)120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried thyme2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
red wine60 g
-
tomato paste50 g
-
fresh field mushrooms cut into slices (5 mm)100 g
Sweet potato topping
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
full cream milk250 g
-
sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
sweet potato peeled and cut into pieces (3-4 cm)1000 g
-
unsalted butter30 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
943.7 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1639.7 kJ /
390.3 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Butternut mac and cheese
45 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Vegetable chilli
50 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Vegetarian chilli
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min