Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Macadamia crumb
- 2 slices bread of choice
- 1 tbsp macadamia nuts
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Creamy butternut sauce and pasta
- 300 g butternut pumpkin, peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp stock paste (see Tips)
- 700 g filtered water
- 2 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 250 g dried macaroni pasta (egg free)
- 150 g broccoli, cut into florets (approx. 2 cm)
- 150 g frozen corn kernels
- 150 g frozen peas
- vegan Parmesan cheese, to serve (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1794.2 kJ / 427.2 kcal
- Białko
- 20.3 g
- Węglowodany
- 61.6 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Błonnik
- 16 g
Alternatywne przepisy
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Lentil bolognese
30 min
Rendang curry
30 min
Penne and vegetables
35 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable pilaf
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min.