Urządzenia i Akcesoria
Butternut mac and cheese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Macadamia crumb
-
bread of choice2 slices
-
macadamia nuts1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Creamy butternut sauce and pasta
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm)300 g
-
brown onion (approx. 180 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
stock paste (see Tips)2 tsp
-
filtered water700 g
-
nutritional yeast (see Tips)2 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
dried macaroni pasta (egg free)250 g
-
broccoli cut into florets (approx. 2 cm)150 g
-
frozen corn kernels150 g
-
frozen peas150 g
-
vegan Parmesan cheese to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.3 g
Kalorie
1794.2 kJ /
427.2 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
61.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil bolognese
30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Rendang curry
30 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Hearty gluten free vegetarian lasagne
3 Std. 5 Min
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min