Nachos with beans and cashew sour cream

Nachos with beans and cashew sour cream

4.4 90 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

Cashew sour cream
  • fresh chives cut into quarters
    3 sprigs
  • garlic clove
    1
  • raw cashew nuts
    120 g
  • water
    150 g
  • sea salt
    1 tsp
  • brown onion
    60 g
  • lemon juice (approx. 1 lemon)
    40 g
Black bean hommus
  • garlic clove
    1
  • canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • lemon juice (approx. 2 lemons)
    60 g
  • tahini (see Tips)
    30 g
  • ground cumin
    1 tsp
  • sea salt to taste
    2 pinches
  • ground cayenne pepper to taste
    2 pinches
  • paprika
    1 tsp
  • pitted Kalamata olives
    40 g
Tomato and kidney bean sauce
  • brown onion (approx. 150 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • unsalted butter
    30 g
  • dried chilli flakes to taste
    ¼ - ½ tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • ground paprika
    2 tsp
  • canned tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    60 g
  • dark brown sugar
    1 tbsp
  • canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    420 g
Nachos
  • oil for greasing
  • cheddar cheese cut into cubes (3 cm)
    180 g
  • Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)
    20 g
  • corn chips
    340 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1135.8 kcal / 4770.8 kJ
Białko 36.7 g
Tłuszcz 68 g
Węglowodany 83.1 g
Błonnik 22.4 g
Tłuszcz nasycony 25.3 g
Sód 1681.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...