Urządzenia i Akcesoria
Nachos with beans and cashew sour cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Cashew sour cream
-
fresh chives cut into quarters3 sprigs
-
garlic clove1
-
raw cashew nuts120 g
-
water150 g
-
sea salt1 tsp
-
brown onion60 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Black bean hommus
-
garlic clove1
-
canned black beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons)60 g
-
tahini (see Tips)30 g
-
ground cumin1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground cayenne pepper to taste2 pinches
-
paprika1 tsp
-
pitted Kalamata olives40 g
Tomato and kidney bean sauce
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
unsalted butter30 g
-
dried chilli flakes to taste¼ - ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
canned tomatoes400 g
-
tomato paste60 g
-
dark brown sugar1 tbsp
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)420 g
Nachos
-
oil for greasing
-
cheddar cheese cut into cubes (3 cm)180 g
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)20 g
-
corn chips340 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1681.1 mg
Białko
36.7 g
Kalorie
4770.8 kJ /
1135.8 kcal
Tłuszcz
68 g
Błonnik
22.4 g
Tłuszcz nasycony
25.3 g
Węglowodany
83.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian sausage rolls
40 min
Butternut mac and cheese
45 min
Caribbean curry
40 min
Mexican stack
45 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Chilli chutney quesadillas
1 godz.
Vegetarian chilli
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Lentil bolognese
30 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.