
Urządzenia i Akcesoria
Bunte Rotkohlnudeln
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
Walnuss-Knoblauch-Öl
-
Walnusshälften80 g
-
Knoblauchzehen2
-
Walnussöl100 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 - 2 Prisen
Nudeln und Fertigstellung
-
Hackfleisch, gemischt300 g
-
Ei1
-
Paniermehl20 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen¾ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Rotkohl200 g
-
Möhren100 g
-
rote Paprika in dünnen Streifen1
-
gelbe Paprika in dünnen Streifen1
-
Wasser1500 g
-
Öl10 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Bandnudeln als Nest, Garzeit ca. 6 Minuten (z .B. Tagliatelle von Barilla)250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
893 kcal /
3737 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
59 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Sód
867 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2023
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy