Pesto Eggs auf Röstbaguette

Pesto Eggs auf Röstbaguette

3.7 74 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen

Składniki

  • Feldsalat
    80 g
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Pinienkerne
    100 g
    100 g Mandeln, gehackt
  • Sonnenblumenöl
    120 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Baguette
    1
  • Eier
    6

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 794 mg
Białko 20 g
Kalorie 2544 kJ / 608 kcal
Tłuszcz 47 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...