Pesto Eggs auf Röstbaguette
TM6 TM5

Pesto Eggs auf Röstbaguette

3.8 ( 65 ocen )

Składniki

  • 80 g Feldsalat
  • 80 g Parmesan in Stücken
  • 1 Knoblauchzehe
  • 100 g Pinienkerne
    lub 100 g Mandeln, gehackt
  • 120 g Sonnenblumenöl
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 1 Baguette
  • 6 Eier

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
608 kcal / 2544 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
794 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy