Urządzenia i Akcesoria
Pesto Eggs auf Röstbaguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Feldsalat80 g
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Knoblauchzehe1
-
100 g Mandeln, gehacktPinienkerne100 g
-
Sonnenblumenöl120 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Baguette1
-
Eier6
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
794 mg
Białko
20 g
Kalorie
2544 kJ /
608 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2023
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Hot Dogs mit Bierzwiebeln
35 min
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15 min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min
Omelette-Burger
40 min
Camembert-Galettes
1 godz. 40 min
Avocado-Nudelsalat mit Erdbeeren und Mozzarella
30 min
Feta-Briouats mit Pistazien
1 godz.
Tortilla-Muffins mit Kräuter-Dip
55 min
The-German-Hot-Dog
35 min
Käsesüppchen mit Nuss-Topping
40 min
Herzhafter Ofenschlupfer
50 min